nechcel som zakladat novu temu a tu sa to hodilo takze.. mozete i doma zabafkat? ja byvam zatial u rodicov a doma v byte nemam najmensiu sancu.. ani na balkone :( to vyzera, ze budem musiet chodit vecer von na lavicku.. to bude teda vyzerat :)
no len to vysvetli starsej generacii :P som mal na balkone lebo boli na dovolenke.. dosli domov.. hned na dalsi den so nasiel tabaky pri smetnom kosi a otec nesie z balkonu fajku so slovami snad si si nemyslel, ze mi budes hulit na balkone taze asi tak
Ja som jednoznacny fanusik OUTDOORU nie je nic krajsie ako vyvalit sa do travy v spolocnosti shishenky... Mojim najoblubenejsim flekom v BA je Slavin alebo medicka zahrada.
Sice je pravda ze to chce istu davku stastia (poveter.podm. a pod.), ale ked vyjde pocasie stoji to zato!
Tak ja najcastejsie doma na byte a v tesnom zavese za tym je na chate :D
Vonku ani moc nie, lebo nevidiet dym a to mi chyba. V aute som neskusal, neriskujem vyhorenie :D
S rodicmi ja mam zatial za dobre, tiez to skusili a to su uz starsia generacia
Jj, na Slavine som aj ja raz zabafkal, a bolo to super, slnko, vodka a sisa, nic lepsie nebolo
Noo unas na ziadnej akcii nesmie chybat ci je to chata grilovacka a uz aj v meste v podniku som ju mal. (Benango klub Selce pri BB)
vid foto hehe
Ale najlepsie zážitky mam zo Štúrova z kúpaliska tam ked som fajcil tak ludia pozerali ako keby mimozenšťana videli to odporucam
A co ma prekvapilo tak jeden jediny sa odvazil sa ma aj spytat co a ako to funguje bol to dochodza a chcel to vyskusat tak som mu dal tak bol stastny ako blcha :)))
OK.. tak som sa odhodlal nejako presvedcit fotrovcov, ze ta fajka nic nie je :D prisla navsteva, medzi nimi fajciar, tak som si povedal, ze je ta spravna chvila.. spravil som jeblkovo-melonovu (ani som nedal vela tabaku, ze sa naahodou nezacal palit a stipat od alobalu).. ani som nestacil poriadne roztiahnut, mama par krat potiahla.. zhodnotila, ze mi to nic nedava.. ze naco to robim.. ze nebudem tu hulit.. a pekne krasne ma poslali do.. teplych krajin aj s fajkou :(( more.. tomu sa vravi zadebnenost :( takze mi zostali akurat tak chaty alebo cuzdie byty :(
a bolo mi luto ju zahasit ked este uplne "plna".. tak som sa presunul do izby a pekne to drzim v plucach az mi **** :D.. ze by nebolo citit dym :D
more sa musim skryvat vo vlastnom byte :D
no ok :D som sa s vami podelil o moj sucasny stav a to je asi vsetko :(