Ja mám práve pocit že čo sú tam ti nový mladý tak je to v pohodePOtkan píše:bol som tam 2x, prvy krat pohodicka, fajka aladinka, nalozene dobre, caj dobry, obsluha rychla
druhy krat
-obsluha nas mala na salame, cakali sme 15 minut, nakoniec sme dosli po listky sami, to iste pri objednavani a cakani na caj dalsich aspon 2x10 minut (cajovna nebola plna)
-fajka mala priliz vela vody, tak 10+cm nad trubkou, prirozdene tahat z nej islo neskutocne tazko (carmanova shisha taha sama v porovnani s tymto)
-samozrejme reklamoval som to, a kedze mam prax aj som povedal tipkovi preco to ide tak blbo
-pri beznej cajovni pride obsluha, pripadne vyskusa, uzna ze je to zle, poriesi problem (odleje vodu) ide sa dalej, ale tu? nie! tipek je drzy arogantny znalec vodnych fajok, nie len ze neporiesil problem, este mal aj dojem ze je vsetko dobre a svoju nadradenost daval dost najavo (takyto clovek je nevhodny pre akykolvek styk s ludmi)
cize samozrejme do tejto cajovne tak skoro nevkrocim, ak bol ten tipek zamestnanec, dufam ze uz ho vyhodili, ak majitel (z jeho nadradenosti som mal ten pocit) tak dufam ze to coskoro zavre aby mohol otravit menej ludi
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 7 hostia