nevidno to tam tak ale tak toto som obchytal minule v skutocnosti to bolo horsie
92% teenagerov si myslí že Hip-Hop je hudba, ak patríš medzi zvyšných 8% ktorí vedia že niečo ako Hip-Hop hudba neexistuje, jedine tak rap, daj si túto vetu do podpisu.
prva pomoc v takom asi neexistuje....prvy krat ked nam spadol uhlik...tak koberec sa prepalil na 6tich miestach az k podlahe a potom len take male "popaleniny"....prve co sme zrobili kliestami uhlik na tanierik, potom sme zoskrabali take tie uskvarene vlakna z koberca nakoniec sme ho vyhodili :D
fuck is easy, fuck is funny. lot of people fucks for money.
if you think that fuck isn't funny, fuck yourself and save your money xD
ja už mám tri dierky z uhlíka v koberci... ufff... prvý krát to brat..druhý opitá spolužiačka.. a tretíí sa nám uhlík rozletel... lebo nechcel poriadne horieť.. tak ho môj chalan zobral do klieštikov a fúkal do neho nech sa rozhorí.. a zrazu bum a celý sa rozletel na koberec.. tie dve diery som zakryla že som posunula posteľ ale tá jedna je v strede.. a neviem ako ju zakryť... rozmýšľam nad kúpou ozdobného koberca...teraz to riešime taak že si dávame plech na pečenie pod vodnúú.. aj keď je dosť malý.. =/
"meli sme v koberci diiiru.... tak sme ji vyrezali.... a vona se svine jeste zvetsila"
s tym si nerob hlavu, je to bezne... ja mam doma trosku oprskane parkety, lebo rychlozpalny mi praskol v kliestoch, na koleji trosku opalene lino a tak... bezna vec :D