dneska som po dlhom case vyskusal zasa velke dierky v alobale a co ja viem - tabak mi vydrzal kratsie, chut bola miestami az neprijemna, aj ked bolo viac dymu - proste to bralo vela tepla a vzduchu - ako dierkujete alobal vy? mne sa najviac oplatilo primerane mnozstvo miniaturnych dierok...
Robím ich veľmi veľa a veľkosť je daná kružidlom, pretože dierkujem kružidlom, úplne mi to vyhovuje a na nič sa nemôžem sťažovať, dokonca rozmýšlam či ho trošku neobrúsim ( ten špic ) aby boli ešte menšie...
a kruzidlo sa rata do akej skupiny lebo to je vecie ako ihla a aj ihiel je vela druhov a aj spendlikov
92% teenagerov si myslí že Hip-Hop je hudba, ak patríš medzi zvyšných 8% ktorí vedia že niečo ako Hip-Hop hudba neexistuje, jedine tak rap, daj si túto vetu do podpisu.
Aj kružidiel je veľa ( teda tých hrotov )...
Ale mám ho zbrúsené, je trošku väčšie ako špendlík ale zase nie až tak, taká stredná ihla, akurát že je to veľké a teda sa mi to nestratí a nezabúdam ho
92% teenagerov si myslí že Hip-Hop je hudba, ak patríš medzi zvyšných 8% ktorí vedia že niečo ako Hip-Hop hudba neexistuje, jedine tak rap, daj si túto vetu do podpisu.
dakedy som robil dierky tak ze som robil male a viac...po celom obvode kotlika...potom som robil tak ze som daval pod uhlik vela malych + zopar mimo pre vzduch...skusal som aj tak ze som robil velke dierky pod uhlik + 1/2 mimo ale potom nas sakra hlava bolela
fuck is easy, fuck is funny. lot of people fucks for money.
if you think that fuck isn't funny, fuck yourself and save your money xD
Zaťial najviac sa mi osvedčili ca. 9 velkých dier pod uhlík a medzi to ešte s špendlíkom => Vela dymu,chuť (konečne som niečo cítil aj keď to bola umelina :D ),výdrž ca. hodinu => stačí :P