Asi pred mesiacom som si cez známeho žijúceho v nemecku objednal tabačiky zn. Elements vyrábané v Nemecku a v pondelok ku mne dorazili a nakoľko som sa na fóre ešte s touto značkou nestretol, chcel by som sa podeliť o moje informácie ohľadne tohoto tabaku. Je to vlastne systém, že kúpi sa zvlášť premytý kvalitný virgínsky tabak a k nemu sa potom primieša taký mix melasy medu a príchute predávaný v 100 ml flaškách. Ten sa naleje na pripravený tabak a nechá sa pár dní postáť - a tabak do vodnej fajky je hotový. Ja som ten tabačik ešte pred zmiešaním 3-4 krát premyl aby bol slabší.- dávali to ako typ na maďarskom fóre, nakoľko v maďarsku je tento tabačik dosť oblúbený a dá sa aj tam kúpiť. Dokonca jeden maďarský webshop posiela aj na slovensko kuriérnou službou cca 9 eur.
http://www.vizipipavasarlas.hu/slovakia.html
Samotný tabak + 1 príchuť ma vyšla 7 eur a po zmiešaní som mal cca 160 g tabaku do vodnej
Ja som si kúpil príchute Christmas Special, Blue Breeze, Special Green Apple a Dragon Fruit Mix, a keď ich vyskúšam hodím hore aj recenzie. Veľmi som zvedavý na ten Blue breeze nakoľko ho hodnotili ako lepší než blue mist od starrbuzzu - no niečo v tom bude, lebo vôňu má fantastickú a taktiež na jablko o ktorom som čítal že je absolútne bez príchute sladkého drievka.