preco myslis.. prvy tabak som len poriadne vyzmykal a vysusil servitkami a mam pocit ze ta vlhkost ktora tam ostala brani melase ktora by sa tam este zmestila...
Jop čím ho lepšie vysušíš tým lepšie sa vstrebe tá melasa :) ja som z neho len povytláčal vodu servítkami.Zajtra testujem strawberry cream takže som zvedavý čo to dá :)
no takze na treti den je v tabaku menej melasy ako v tych co som miesal pred tym.. este neviem ako chuti ale zatial si myslim ze sa oplati vysusit to :)
určite je v tom rozdiel ...ten moj blue breeze ešte je tam po 2 týždnoch stále mrte melasy a ten som len tak rýchlo nahadzal na utierky trocha stlačil a nalial potom melasu ,ten jahodový mám týždeň a už tam je len máličko na spodku nádoby pekne to celé vsiaklo lebo ten som dosť povytláčal ostala na nom len mierna vlhkosť ...ale ten blue breeze už dosť dobre chutí po 2 týždnoch myslím že o týždeň to bude ešte lepšie :P
to vrecko je hlavne dobre na to zaciatocne zmiesanie lebo tabak je rozprestreny po velkej ploche.
dat to hned po premiesani resp premiesat to v nadobke s malym dnom neni dobre, lebo melasa stece dole a nebude sa vsiakat do celeho objemu tabaku