mne osobne blue breeze lepšie chutil ako blue mist od starbuzzu.
No a christmas mix - to je mňamka - kúpu neolutuješ len treba po namiešaní počkať minimálne týždeň aj dva kým sa melasa vpije do tabaku. Ja mám teraz namiešané 4 príchute už viac ako dva mesiace a oveľa viac vycítiť príchute.
Ospravedlnujem sa za triple post ale práve som si to doniesol domov a som očarený :O tak krásne to vonia ...idem zrobiť blue breeze a o týžden sa ozvem zas
musíš počkať, inak sa Ti nevpije melasa do tabaku.
Ja som taktiež ochutnal christmas special na druhý deň po namiešaní nakoľko som neodolal ale po tých troch týždnoch to bolo naozaj to pravé
máš pravdu tabak je naozaj kvalitne nasekaný, a čistučký bez akejkoľvek stonky alebo hrubej vetvy a to vo všetkých mojich štyroch kúpených baleniach - fakt kvalita
Skoda, dnes som neskoro dosiel domov, takze som nestihol ist na postu :) ale nevadi, balik ma tam uz caka, hned zajtra si pon idem a moc sa tesim nan :)
Tak tak ako quicky píše vidno že je to niečo úplne iné ako to na čom som "vyrastal" ...a tie vone sú fakt peckové hlavne ten vianočný čisté medovníky ten si chcem nechať na vianočné časy len či mi dovtedy vydrží