Maki: to nebude uplne original Mazag ked tam nie je 50g.
Treba mysliet na to, ze sa tam dost ojebava, bud je to shit tabak, alebo je ho menej, alebo oboje
Tie mazag-y su fakt shit, polka baliku prazdna, a vecina nema ani chut, radsej kupuj nakhla, a presvedc sa ze je to original, lebo na kazom rohu mas nejaky fake, ked kupujes po krabicke tak si ju otvor a ked je na to obale napisane nakhla tak by mal byt pravy, a ked kupujes cely karton tak je v takom obale a cez neho je taky tenky pasik nakhla
Nie je ten Mazag nahodou Hennawy? Lebo ja mam jeden Hennawy kde je v 50g tak malo, ale mam potom velky Hennawy jablko a ten je fajny (250g). Tak isto mam dobre skusenosti s bananom a matou Hennawy. Na baleni maju napisane El Mazag, preto takto ...
http://www.hennawy.com/products.htm
hm mam dotaz stava sa to so seckymi tabakmi ?? kamarat mi donesol z egypta tabaku toska no a ked som vazil napr nakhla melon mala krabicka asi 50g by mala byt a vazila tak 32 gramov aj s krabickou takse samotny tabak vazil tak cca 22 gramov a aj vela ostatnych je tes tak po menej gramov v tom baleni je to nejaky fake abo co abo to neni ze to ma byt 50g ?? lebo prave to asi je bo na tom sacku v nutri je napisane nakhla tobaco takse nwm no ....
Bolo to tu uz napisane. Treba davat pozor, v tych krajinach sa tam s tym ojebava. Bud: je tam malo, je tam fake tabak alebo oba pripady.
Mne sa to stalo tiez, znamy mi doniesol tabak ktory sa silno tvaril ze je Nakhla pricom hned jak som to videl vedel som, ze nieco nie je ok. Kedze krabica bola mensia a farebne troska vyblednutejsia, nehovoriac o vahe obsahu. Ja som sa to ani neodvazil zfajcit. Co sa asi oplatilo lebo po nejakej dlhej dobe to cele z tuhlo a akoby z krystalizovalo-z cukornatelo, co sa mi z nakhlou nestalo - aj tam som mal nejake dlho-dlho odlozene..
92% teenagerov si myslí že Hip-Hop je hudba, ak patríš medzi zvyšných 8% ktorí vedia že niečo ako Hip-Hop hudba neexistuje, jedine tak rap, daj si túto vetu do podpisu.