tu vatu do riti si radsej nepchaj sice sa napraskas s toho ako delobuch ale nervy co mas pri konecniku pri tom zabijas a onedlho sa moze stat ze sa poseres a ani o tom nebudes vedet
no ty citis lebo mas tam tie receprtory ale ked si budes pchat vatu s chlastom doriti tak sa ti tie receptori znicia
92% teenagerov si myslí že Hip-Hop je hudba, ak patríš medzi zvyšných 8% ktorí vedia že niečo ako Hip-Hop hudba neexistuje, jedine tak rap, daj si túto vetu do podpisu.
Caute... ked uz teda spomynate ten alkohol tak mi sme s kamaradom skusili naliat do fajky čistý fernet bolo ho tam ale 2 deci... kamarad si hned potiahol ale moc mu to nechutilo potiahol si druhý krát a hodil tyku neviem či to bola nejaka alergicka reakcia alebo mu to proste nechutilo.....
Pred pár rokmi som pil s partiou ( mali sme asi tak po 14-15 rokov ) 1L fernet pre 5-6 ľudí, trošku sa dať do nálady, kamarát si glgol a okamžite dával flašu druhému a hodil tyčku, takže niečo na tom fernete asi bude...
nj ja som tiez popijal fernet ked som bol mladsi... skoda ze sa mi zhnusil... ale vtedy to bolo super.. nikdy mi z neho nebolo zle ani hlava nebolela na druhy den :) ... pekne alkoholicke zaciatky :D