od mescalin » Str Feb 09, 2011 12:34 pm
ad ferro: OT ON ano, vsimol som si, ze sa tu na to dost dba, tak som si dal zalezat.dik :) OT OFF
alobal mam kupovany z jedneho znameho fajciarskeho shopu, su to narezane okruhle kusy hrubsieho alobalu, specialne na to. hruby neviem zohnat a ked som daval viac vrstiev, dajako sa mi vzdy preliacil. tento original sa mi zda ok.
spatne si uvedomujem, ze uhliky skutocne mali cierne plochy na zaciatku, takze to bude prva vec, ktoru napravim.
4 kvapky zvlhcovadla je vela? necitil som bolest hlavy, ale ok, dam tam jednu nabuduce.
POtkan: roztahat uhlik, ako presne? tahat a tahat, kym sa nepokryje bielym? kolko to ma trvat? ale ked budem vela tahat, tak ma bude boliet hlava z nadmerneho okyslicenia... kolko nechavate uhliky po zapaleni na alobale, nez zacnete tahat? 5 minut?
2-3 minutove pauzy robim, lebo ked taham castejsie, byva mi zle. viem, ze prve dva tahy su po takej prestavke slabsie, ale s tym tak nejak pocitam. ako casto teda tahate vy?
este nieco, najlepsi dym mi isiel vtedy, ked som napriek vsetkym odporucaniam presunul uhlik na stred alobalu. preco.