Ahoj..
čírou náhodou som našiel toto fórum a veľmi som sa potešil.
Už dlhšie si plánujem kúpiť vodnú fajku.. Nechcem sa ísť pýtať niekam do obchodu, lebo väčšina predajcov odporúča to, na čom najlepšie zarobí..
Dnes som bol s kamarátom v jednej kaviarni a doniesli nám vodnú fajku, a tak som sa rozhodol, že si ju už konečne kúpim..
Chcel by som vodnú fajku s 2 hadicami - predsa len je to hygienickejšie, ako si neustále podávať jednu.
Je nejaký rozdiel v chuti, kvalite a fajčení 1 a 2 hadicových fajok?
Do fajky chcem investovať tak do 35€, na pár stránkach som našiel fajky s 2 hadicami za 35€, myslím že okolo 49cm, nad 55cm za nejakých 45€..
Skade tabaky? Mňa zaráža trošku cena, viem, že to nie je veľa, no na začiatok by som si chcel nájsť ten, ktorý mi bude najviac chutiť, a kupovať všetky, mi príde trošku pridrahé Neexistuje nejaká možnosť, ako si zaobstarať po pár gramoch tabaku? Nejaké shopy, alebo tak?
Čo všetko potrebujem, keď si vlastne chcem fajku zaobstarať? Mne príde logické fajku, uhlíky (ak sme pri tých, ktoré? Také tie kokosové brikety môžu byť?), tabaky (o tých vyššie). A čo ešte?
Fajku chcem využívať najmä na pohodové posedenie si s kamošmi pri čajíku a fajke..
Viete mi prosím poradiť nejakú kvalitnú predajňu v Prešove, poprípade v Košiciach?
Niektorým sa možno budú zdať moje otázky smiešne, či zbytočné, keďže tu už boli viac krát, no prečítať celé fórum je naozaj na dlhšie a nie všetky komenty sú úplne kvalitné
Ďakujem Vám všetkým za rady a pomoc, Miro