zany píše:videl som to na jednom ceskom fore a cudoval som sa preco to nieje aj tu...
ten druhy napad, ake odkazy si myslel? na nejake uzitocne stranky ?
Mam to z toho ceskeho fora, svojho casu som tam chodil casto ;)
Ten "druhy" napad je o tom ze sa vytvori tema typu Oznamenie, Dolezite (a.k.a. Sticky na ang. forach) - ten sa zobrazuje vzdy na prvom mieste. V tejto teme by bol len jeden prispevok a to zoznam tychto recenzii (s odkazmi samozrejme).
Site admin píše:a keby recenzie tabakov VElKY
podto el nakhla dalsia tema waha a tak tam si uz povytvarate co chcete a je
bo toto sa kludne moze robit vo volnej diskusii o tabakoch co si napisal nato aj bola vytvorena
Tak som to myslel, islo mi len o to dodrziavat istu formu aby to nebolo barsjako. Teraz su tu nejake recenzie ale su dost nejasne a neprehladne hlavne ked do jedneho prispevku typu el nakhla zacne kazdy vypisovat ze "ja mam rad jablko, ja zas skoricu a treti zasa pivo" ;)
Dalsia moznost je poriesit to ako pisal remus sekcii tabakov vytvorit podsekciu recenzie kde by boli len a len recenzie. v sekcii tabakov by sa mohli rozoberat temy typu "vyschlo to", "ma to cudnu prichut je pokazena?" a pod.
Jednoduchsie to je riesit tym prvym sposobom samozrejme. Mne ide o to hlavne dodrziavat formu.