U nas v KE v Dargove som zistil ze pekne zvacsily ponukane tabaky a pridali snad vsetky prichute waha,nakhla a dokonca aj male balenia fakhera za 6,60€. Urcite niekedy vyskusam kedze ich ospevuju ludia ako najlepsi zohnatelny tabak na Slovensku,aspon co som pocul teda...
... a ináč je to skvelá vec 
XtremeQTXX@Gmail.com píše:OMG ako moze niekto tvrdit ze el nakhla je dobry tabak ?
Este tak MIZO sa da ale AL-WAHA jednoznacne vedie nad nakhlou je PODSTATNE vlhkejsia a ma PODSTATNE menej stoniek a drievok v sebe + nehovorim o tom ze nakhla ma najviac nikotinu zo vsetkich vyrabanich tabakou a je takmer sucha (o tom ze vecsina prichuti je hnusna jak ho*** nehovorim).
Fajcim ju aj ja ale len niektore prichute (MIZO + earl grey).
Ale tak jednoznacne AL-WAHA a AL-Fakher su neporovnatelne lepsie.
A co sa tyka tej fajky ked chces fajcit sam popripadne s 1-2 kamratmi tak si kup 1-hadicovu, ale ked budes castejsie fajcit so 4+ ludmi kup si urcite 2-hadicovu lebo potom budes lutovat ze mas len 1 hadicu.
A podla mna najlepsie RZU su three kings 40mm -nemaju vela popola a ked ich rozpalujes nesmrdia.
ja som grilovacie brikety skusal.. nechcite aj vyMaki píše:v BB mas zo 3 etnoshopy, rychlozapalne uhliky(do kadidla vraj :D ) sa daju kupit v krestanskom spolku svateho vojtecha v lazovnej ulici - mozem odporucit... ale inak kup nejake cocobrico, pripadne mozes vyskusat aj normal brikety na grilovanie a rozbijat ich... isty cas s tym v BB v carovni experimentovali myslim...
napokon grilovacie brikety niesu urcene do fajok a bohvie co vam mozu pustit do tela... !!!NESKUSAT!!!a čo keď je vlhkeší al waha alebo aj fakher stačí pridať do tabaku viac melasy popripade zvlhcovadlo tabaku ...fajčim väčšinou višňu od el naklha..XtremeQTXX@Gmail.com píše:OMG ako moze niekto tvrdit ze el nakhla je dobry tabak ?
Este tak MIZO sa da ale AL-WAHA jednoznacne vedie nad nakhlou je PODSTATNE vlhkejsia a ma PODSTATNE menej stoniek a drievok v sebe + nehovorim o tom ze nakhla ma najviac nikotinu zo vsetkich vyrabanich tabakou a je takmer sucha (o tom ze vecsina prichuti je hnusna jak ho*** nehovorim).
Fajcim ju aj ja ale len niektore prichute (MIZO + earl grey).
Ale tak jednoznacne AL-WAHA a AL-Fakher su neporovnatelne lepsie.
A co sa tyka tej fajky ked chces fajcit sam popripadne s 1-2 kamratmi tak si kup 1-hadicovu, ale ked budes castejsie fajcit so 4+ ludmi kup si urcite 2-hadicovu lebo potom budes lutovat ze mas len 1 hadicu.
A podla mna najlepsie RZU su three kings 40mm -nemaju vela popola a ked ich rozpalujes nesmrdia.
ja môžem kupovať len naklhu lebo žiadny lepší tabak nezoženem totiš niesom plnoletý idem cez leto na dovolenku do turecka tak si niečo nakúpimMaki píše:fajočka - ano, ale v zaklade su vlhkejsie a dymivejsie AW a AF, maju menej bordelu ako nakhla a IMHO chutia lepsie(pisem imho lebo niekomu waha chuti ako trava... tak isto mne chuti nakhla..ako trava) - ak chces oponovat tym, ze z nakhly su lepsie stavy a tak - ano uznavam, nakhla narozdiel od AW a AF je nepremyvany tabak => obsahuje ovela viac nikotinu a teda pocit lahkej hlavy sa pri fajceni nakhly dostavi takmer vzdy a vzdy stoji zato... pokial ti ale nejde o toto, ale proste mas rad ten pocit dymu v sebe, robenie kruzkov a vonavy relax, tak v tom pripade ovela radsej AW a AF a ine lepsie znacky ako nakhla

Späť na Neviete akú fajku kúpiť
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 6 hostia