Ohľadom VF som začiatočník a v blízkej dobe sa chystám kúpiť si jednu vlastnú ... len mám pár otázok, na ktoré by som potreboval odpoveď a neskôr vybrať nejakú vhodnú fajku :) ... tak ak by niekto schopný odpovedal, bol by som rád
Neviem, aká veľkosť fajky je najlepšia. Čítal som, že také stredné sú najlepšie, že kvalita fajčenia je oveľa vyššia, ako pri fajčení z mini/malých fajok, tak preto som najprv rozmýšľal nad kúpou tej strednej, aj keď zase, chcel by som takú, ktorá by sa (príležitostne) dala prenášať a na to, neviem aký typ je najlepší.
Ďalšia vec je materiál vázy ... niektorí vravia, že sklo sa rýchlo rozbije, nie že by som mal v pláne ju schválne rozbíjať, to nie ... ide skôr o to, či tento materiál nejakým spôsobom ovplyvňuje pôžitok z fajčenia, alebo nie.
Pri prezeraní vodných fajok na internete som našiel info týkajúcu sa samoupchávajúceho mechanizmu... je to zlé, ak ho daná fajka nemá? A čo to vlastne spôsobuje (samozrejme nejakú predstavu mám, ale ... radšej si vypočujem niečo presnejšie :D )
A tak isto aj preplachovacie hadice ... Asi je lepšie, keď má človek takú, ale je nejaký problém pri používaní normálnej, nepreplachovacej ?
Hmmm a zatiaľ mi napadá asi posledná vec :D ... čo tak nástavce na hadice... ak to nie je pri informáciách o fajke napísané, dá sa podľa obrázku nejak zistiť, že sa dá pridať aj druhý nástavec s hadicou k fajke, alebo nie ?
tak vďaka zatiaľ :)