XtremeQTXX@Gmail.com píše:OMG ako moze niekto tvrdit ze el nakhla je dobry tabak ?
Este tak MIZO sa da ale AL-WAHA jednoznacne vedie nad nakhlou je PODSTATNE vlhkejsia a ma PODSTATNE menej stoniek a drievok v sebe + nehovorim o tom ze nakhla ma najviac nikotinu zo vsetkich vyrabanich tabakou a je takmer sucha (o tom ze vecsina prichuti je hnusna jak ho*** nehovorim).
Fajcim ju aj ja ale len niektore prichute (MIZO + earl grey).
Ale tak jednoznacne AL-WAHA a AL-Fakher su neporovnatelne lepsie.
A co sa tyka tej fajky ked chces fajcit sam popripadne s 1-2 kamratmi tak si kup 1-hadicovu, ale ked budes castejsie fajcit so 4+ ludmi kup si urcite 2-hadicovu lebo potom budes lutovat ze mas len 1 hadicu.
A podla mna najlepsie RZU su three kings 40mm -nemaju vela popola a ked ich rozpalujes nesmrdia.
ja som grilovacie brikety skusal.. nechcite aj vy napokon grilovacie brikety niesu urcene do fajok a bohvie co vam mozu pustit do tela... !!!NESKUSAT!!!Maki píše:v BB mas zo 3 etnoshopy, rychlozapalne uhliky(do kadidla vraj :D ) sa daju kupit v krestanskom spolku svateho vojtecha v lazovnej ulici - mozem odporucit... ale inak kup nejake cocobrico, pripadne mozes vyskusat aj normal brikety na grilovanie a rozbijat ich... isty cas s tym v BB v carovni experimentovali myslim...
a čo keď je vlhkeší al waha alebo aj fakher stačí pridať do tabaku viac melasy popripade zvlhcovadlo tabaku ...fajčim väčšinou višňu od el naklha..XtremeQTXX@Gmail.com píše:OMG ako moze niekto tvrdit ze el nakhla je dobry tabak ?
Este tak MIZO sa da ale AL-WAHA jednoznacne vedie nad nakhlou je PODSTATNE vlhkejsia a ma PODSTATNE menej stoniek a drievok v sebe + nehovorim o tom ze nakhla ma najviac nikotinu zo vsetkich vyrabanich tabakou a je takmer sucha (o tom ze vecsina prichuti je hnusna jak ho*** nehovorim).
Fajcim ju aj ja ale len niektore prichute (MIZO + earl grey).
Ale tak jednoznacne AL-WAHA a AL-Fakher su neporovnatelne lepsie.
A co sa tyka tej fajky ked chces fajcit sam popripadne s 1-2 kamratmi tak si kup 1-hadicovu, ale ked budes castejsie fajcit so 4+ ludmi kup si urcite 2-hadicovu lebo potom budes lutovat ze mas len 1 hadicu.
A podla mna najlepsie RZU su three kings 40mm -nemaju vela popola a ked ich rozpalujes nesmrdia.
ja môžem kupovať len naklhu lebo žiadny lepší tabak nezoženem totiš niesom plnoletý idem cez leto na dovolenku do turecka tak si niečo nakúpimMaki píše:fajočka - ano, ale v zaklade su vlhkejsie a dymivejsie AW a AF, maju menej bordelu ako nakhla a IMHO chutia lepsie(pisem imho lebo niekomu waha chuti ako trava... tak isto mne chuti nakhla..ako trava) - ak chces oponovat tym, ze z nakhly su lepsie stavy a tak - ano uznavam, nakhla narozdiel od AW a AF je nepremyvany tabak => obsahuje ovela viac nikotinu a teda pocit lahkej hlavy sa pri fajceni nakhly dostavi takmer vzdy a vzdy stoji zato... pokial ti ale nejde o toto, ale proste mas rad ten pocit dymu v sebe, robenie kruzkov a vonavy relax, tak v tom pripade ovela radsej AW a AF a ine lepsie znacky ako nakhla
Späť na Neviete akú fajku kúpiť
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 9 hostia