Site admin píše:fajky su rovnake cize rozdiel len vo vyske no do vecsej fajky das viac vody a telo je dlhsie cize sa ti dym viac ochladi to je teoreticky
ale zas aby to bolo poznatelne citelne taknejaka 23cm a 100cm tam to pocitis medzi tymito dvomi sa rozhodni podla toho ci budes prenasat alebo nie ak hej zvol mensiu ak nie tak vecsiu
Site admin píše:mam 62 cm teraz a v poho sa prenasa ak mas troskuv ecsi batoh aelbo si na to kupis batoh cca 400sk a mas to super potom ja o nom tiez rozmyslam
Site admin píše:to sa rozklada hadica korunka telo a vaza to sa da vsetko rozlozit
a to druhe neni obchod je to sukromny inzerat napis SS HODOKovi on to ma ako inzerat a povie ti ake presne prichute ma prislo mi to po dohode snim do 3 dni od objednania
Site admin píše:neni zac snad sa stanes pravidelnym prispievatelom an tomto fore a ked budes mat nejake otazky tak sa pytaj radi ti tu odpovieme
mam mu napisat cez sukromnu spravu alebo desi na plochu to si všimne skorSpäť na Neviete akú fajku kúpiť
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 6 hostia