od remus » Sob Apr 16, 2011 10:09 am
Je to tu staručká téma, ale ja to trocha vyzdvihnem a upnem, nech si to začiatočníci všimnú..
Svoj difuzor som kúpil k prvej "ozajstnej" vodničke.. Chvíľu som lamentoval ako to používať, ale nelutujem.
1, Zvuk fajky sa stíší, čo mi vyhovuje. Respektíve nerobí to taký zvuk, jak predtým jak keby strielal výfuk, ale také jemné pre uši príjemné bublanie..
2, Dym chutí lepšie, je taký jemnejší a krémovejší.. Niet sa čomu diviť - väčšia styčná plocha s vodou, dlhší čas styku s vodou = lepšie ochladenie = pocit jemnejšieho dymu, aj keď škodlivín v ňom môže byť rovnako..
3, Po čase sa mi to začalo farbiť, akoby od vody, také ožltnuté atď - používam už 2 roky stále ten istý..
4, PVC pachuť - asi prvé 2 fajkania, potom to zmizlo úplne.
5, Ad ťažšie ťahanie. Pre tých ktorým je jasné, prečo to tak je, nečítajte tento bod, pre tých ktorý nie sú fyziky až tak znalý, vysvetlím. Musí sa predsa ťažšie ťahať. Tie bubliny vzduchu treba nejako "rozbiť" na menšie, energia sa musí odniekal nabrať, a to práve silnejším, resp. mierne ťažším ťahaním (mne to nevadí - zvykol som si aj na kovové guličky v samoupchávacom mechanizme..)
6, Ťažšie nasadzovanie.. Aladinky sú vpoho, lebo majú rovný spodok. Tie faje, ktoré majú dole maticu alebo niečo iné (Khalil Mamoon), tak stačí ten difuzor trošku narezať v tej diere. Prípadne to nastrčiť raz, a už nedávať z trubky dole tú vrchnú časť, ale len tú spodnú
Toť moje skúsenosti.
Prišiel som, skúsil som, nelutujem a používam dodnes :)
Všetko o vodnej fajke nájdeš na:
- Kód: Vybrať všetko
http://tinyurl.com/7rdgacf