ja som ráz kúpim v kauflande takú nádobu.daj som do toho vlhký AF čokoláda a nechaj som to v taške a celé mi to vytieklo :D teraz mám čokotašku potom som to dal do normálneho zaváranivého pohára a to máš podľamňa najpraktickejšie
"Rastafarián nepodstúpi amputáciu. Nedovolím, aby bol človek rozobraný. " Bob Marley
@Dali nenechávaj to tam,neviem či to tak býva aj s tabakom,ale jeden chalan si otvoril pašteku v plechovke a nechal ju tam a o deň ju dojedol a za 2 dni mi našli salmonelózu,lebo z tej plechovky sa ti uvoľňujú škodlivyny,ale asi to nefunguje pri tabaku :D (očividne)
"Rastafarián nepodstúpi amputáciu. Nedovolím, aby bol človek rozobraný. " Bob Marley
ok ale plechovka s tym nema nic spolocne
keby sa to malo pokazit tak skor sa pokazi AF v kybliku nez nejaka Waha v plechovke pretoze ma dobre tesniace vicko
lenze tabak do VD ako taky sa nepokazi lebo je v nom glycerin a to je vlasntne prirodny konzervant
ved tak pozrite ludia..ak vam vydrzi tabak neviem kolko, klobuk dole..toto ja vska neriesim, do 2 tyzdnov mam 250g v čudu takze nema sa mi kedy pokazit, vyschnut, ani nic take.....