ja som mal ties homemade sak to natom nic neni last z dierkami malimi
92% teenagerov si myslí že Hip-Hop je hudba, ak patríš medzi zvyšných 8% ktorí vedia že niečo ako Hip-Hop hudba neexistuje, jedine tak rap, daj si túto vetu do podpisu.
Tuším sa to tu už niekde aj preberalo, neviem. Zaujímavé riešenie, čo sa home-made týka, je aj také, že do rúry zospodu napcháš slamky a natočíš do rôznych smerov.
A čo sa týka toho komerčného difúzoru, odporučujem, zápach necítiť, možno prvé 2 hulenia.
A čo sa týka zvuku. Stíši ti to VF, ale stačí ak dáš vyššie vodu a zvuk je späť. My sme mali citróny plátky vo VF, difúzor a to boli iné soundy
92% teenagerov si myslí že Hip-Hop je hudba, ak patríš medzi zvyšných 8% ktorí vedia že niečo ako Hip-Hop hudba neexistuje, jedine tak rap, daj si túto vetu do podpisu.
Ahojte :) akurát si idem kupovať fajku a chcel by som iba z hygienických dôvodov kúpiť náustky, ktoré by som vždy vymenil. A tu moja otázka každý ten náustok / filter slúži len na prefiltrovanie dymu alebo su aj iba hygienické?
to mas kusok plastu bez akehokolvek filtra.... => naustok, aby si nepchal priamo hadicu do seba - najma ked viacej ludi fajci - dostanes hadicu, pichnes si naustok, fajcis, ked podavas dalej naustok si vyberes, pokial sa bojis ze by si nieco chytil
to aj ja mam kamarata co setko oslinta a vodna to utres ale cigaretu fuj len taky klzky ten filter