som prechvilou dokoncil som to urbil scati vrchnaka zo zviraznovacki takej ale este som neskusal bo stale nemam tabak
92% teenagerov si myslí že Hip-Hop je hudba, ak patríš medzi zvyšných 8% ktorí vedia že niečo ako Hip-Hop hudba neexistuje, jedine tak rap, daj si túto vetu do podpisu.
no ta lepiaca paska a ten lep na nej budu asi fakt orhomne chutit vzdhadom ze ten difuzor stoji cca okolo 3,4€ nemyslim ze je to moc a ze je to problem kupit ako keby som mal fajcit cez lepiacu pasku .... no nemim no ale moj dojem
92% teenagerov si myslí že Hip-Hop je hudba, ak patríš medzi zvyšných 8% ktorí vedia že niečo ako Hip-Hop hudba neexistuje, jedine tak rap, daj si túto vetu do podpisu.
no hej ale ten chlapik s youtube mi pripadal ako keby mal o koliesko menej ked som videl ako ten plech rezal nozikom tak som normalne pochyboval o tom ci chalan dokoncil skolu a predpokladam ze sa cely dorezal stacilo zobrat obycajne noznicky sak to bola len prechovka to sa musi dat strihat ako papier a ten vol na to vytiahne nozik
Naposledy upravil Lopuch113 dňa Ned Feb 15, 2009 6:56 pm, celkovo upravené 1
ten bol riadne vimlety zozivota:D:D ale to lepidlo tam nebude citit ska to je len vo vode a stoho nepojdu ani vipari ani nic
este furt nemam tabak a dnes idem do mesta tak to zas budme mat po lovoch asi zas budem kraaasny:D:D:D
no dnes som to skuuusal ni pixovina ziadna zmena v chuti a sile len sa to debilne tahalo a voda mis la do ust som to odjebal het stade a slo to este leosie by som povedal