tak prave bafkam druhykrat dnes asi najnovsiu prichut od al fakhera(este ju nemaju ani na ofiko stranke) - obrazok tu
1x som to tahal s rychlozapalnym uhlikom a bola strasne citit cokolada v slauchu z predchadzajuceho fajcenia, takze sa to nedalo velmi vychutnat, no teraz som este obetoval 30kc na redbull, nalial do vazy, k tomu studena voda a kokosovy uhlik a hned to je o niecom inom, takze
vona: uplne ako energy drink - pri porovnani s plechovkou red bullu - vonia to uplne rovnako, len vyraznejsie
chut: prijemna, ako energy drink => celkom zaujimava zmena... akurat mi trosku vadi ze ta chut nieje az taka vyrazna, je taka dost jemna, kazdopadne dost dobra
konzistencia: klasika fakher + ten tabak je z cerstvej zasielky, do krabicky nahodeny v aprili, takze riadne vlhky
dymivost: klasika fakher + cela izba mi vonia ako red bull, asi dnes nezaspim :D
ak to mam teda celkovo zhodnotit, tak velmi zaujimavy tabacek, vhodny ked chcete zmenu... ci je dobry na miesanie neviem, lebo mi dosla mata, ale myslim,ze toto je jeden z mala, ktore miesat ani netreba, akurat by to chcelo vyraznejsiu chut...
hodnotim 8/10