foxino píše:cely problem v postupe je, ze: za 1) treba pouzivat spravny tabak, lacnejsie nekvalitnejsie su proste trstina, ktora rychlo vyschne a nasledne vyhori, spaluje sa a stipe... 2) treba pouzivat spravny alobal, taky co sa dava na gril, co neprehori, rychlo sa zohreje a rychlo sa ochladi... 3) dolezity je velky pocet stredne velkych dierok na obale, aby nasledne odchadzal dym pomimo, popripade aby s tahanim vchadzal dovnura aj vzduch... 4) uhlik dobre vypalit, ak je samozapalny tak duplom! pozor na to aby ste po jeho vypaleni a polozeni na alobal, nezacali hned tahat. akonahle sa totiz uhlik dobre nevypalil popripade je moc horuci, potiahnuim sa tabak nasaje spalinami a chut nasledovnej shisha fajky je ,,znicena,, (( tiez uhlik pokladajte iba na jednu stranu, nie do stredu, ja osobne ho davam polovickou na alobal a druha trci pomimo. pocas fajcenia ho posuvam zo strany na stranu. shisha musi fungovat cca 45 minut bez stipania. cely postup si pozrite na mojej stranke a hladajte dalsie casti... ak chce niekto vyskusat, tak pridite a ochutnate ))) http://www.foxino.sk/Foxino/Blog/Entrie ... .Cast.html
foxino píše:cely problem v postupe je, ze: za 1) treba pouzivat spravny tabak, lacnejsie nekvalitnejsie su proste trstina, ktora rychlo vyschne a nasledne vyhori, spaluje sa a stipe... 2) treba pouzivat spravny alobal, taky co sa dava na gril, co neprehori, rychlo sa zohreje a rychlo sa ochladi... 3) dolezity je velky pocet stredne velkych dierok na obale, aby nasledne odchadzal dym pomimo, popripade aby s tahanim vchadzal dovnura aj vzduch... 4) uhlik dobre vypalit, ak je samozapalny tak duplom! pozor na to aby ste po jeho vypaleni a polozeni na alobal, nezacali hned tahat. akonahle sa totiz uhlik dobre nevypalil popripade je moc horuci, potiahnuim sa tabak nasaje spalinami a chut nasledovnej shisha fajky je ,,znicena,, (( tiez uhlik pokladajte iba na jednu stranu, nie do stredu, ja osobne ho davam polovickou na alobal a druha trci pomimo. pocas fajcenia ho posuvam zo strany na stranu. shisha musi fungovat cca 45 minut bez stipania. cely postup si pozrite na mojej stranke a hladajte dalsie casti... ak chce niekto vyskusat, tak pridite a ochutnate ))) http://www.foxino.sk/Foxino/Blog/Entrie ... .Cast.html
Späť na Máte problém so svojou SHISHOU
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 8 hostia