Moderátori: garant, remus, wladas
nZL píše:najviac dymu dava glycerin (zvlhcovac) ale trosku medu moze trochu pomoct tiez
viem glycerin je zvlhčovač ale to ja nezoženem.. no uvidím čo to spravínZL píše:Zalezi od coho je tabak vlhky, keby bol vlhky od vody tak to ti ziadny dym nespravi a podla mna ani med, kedze ten je zlozeny az 80% z prirodnych cukrov (glukoza, fruktoza atd.) a 20% voda. Med moze pomoct tabaku tym, ze ho zakonzervuje aby nevysychal a zlepsi mozno fajcitelnost tym ze ho zvlhci a teda neprepali sa tak skoro a bude mat lepsiu vydrz. Cize v konecnom dosledku to moze zlepsit trochu dym ale samotny med ziadny dym neprida, na to potrebujes glycerin.
aj ja som mal naklhu tiež dosť vysušenu ale mne zle tesni fajka tkaže asi preto som mal slaby dym a po jednom rzu som to otvoril a tabak ako keby som ho tam len teraz vložil takže ten med predlžuje životnosť tabaku počas fajčenia ale potom som mal od toho zajebane cele telo fajky lebo ten emd mi stekal dole....kemci píše:vcera som to tiez akurat skusil, boli sme u kamarata a davali sme jeho vodnu, isli sme z posledneho, par uhlikov a nasli sme v krabicke otvoreny asi pol roka stary tabak dost vysuseny, tak ma napadol tento topic a skusil som to zmiesat s medom, chvilu som to potom nechal odstat nalozil a bolo to celkom dobre, teda na nakhlu to bolo dobre :) takze je to pouzitelene ako riesenie e nemusi to byt ani nudzove :)
http://tinyurl.com/7rdgacf
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 7 hostia