Kupoval som z vodnefajky.eu - link. Ta fotka co tam je je ojeb, pretoze prisla ina, skaredsia farba. Neni to sice az taky problem ale predsa:
EDIT: obrazok na vodnefajky.eu uz je spravny, no v dobe kupy tam bol iny
Kotol co je ktomu je zbytocne hlboky a neprepali tabak dostatocne, odporucam k nej kupit vortex alebo phunnel (len treba hrubsie tesnenie).
Vaza je velmi stabilna, z fotky sa mi zdala trochu labilna ale v reali je velmi dobra, dokonca ma dno tak zvlastne urobene ze ked niekto chyti hadicu a nejak s nou trhne, tak namiesto toho aby sa fajka prevratila tak sa len otaca ako na nejakom klbe.
Tah ma uplne prekvapil. Na to ze to je mini fajka tak ten tah je uplne neskutocny, vobec v nicom nezaostava za vacsimi fajkami. Predtym som fajcil iba jednu lacnu minifajku - link a to bolo nieco strasne. Uzka hadica cize velmi slaby tah, voda isla vkuse do hadice a dymu zalostne malo, proste uplne onicom. Lenze tato MYA to je uz ina trieda, nema ziadny z tychto problemov a tah je, ako som hovoril, vynikajuci. V kombinacii s vortex bowl som z toho na prvy krat dostal obrovske oblaky dymu.
Fajka pride s takou kovovou klietkou ktora je vynikajuca na prenasanie a aj na chatu alebo von kedy ochrani fajku pri fajceni, dobra prakticka vec.
Jedina nevyhoda moze byt tesnenie medzi telom a vazou ktore je z dost smradlavej gumy, no na chuti tabaku sa to neprejavuje takze pohoda.
Stoji sice viac ako ine mini fajky, za tu cenu by sa dala kupit stredna aladinka, no ja by som urcite uprednostnil Myu.
Celkovo som velmi spokojny, mala, prenosna, prakticka a plnohodnotna vodnica. 10/10. Odporucam.