jj, je cela mosadzna, telo sa sklada zo 4 casti, nadrzka na vodu sa musi nasroubovat. inak celkom prakticka na rozne akcie, je nerozbitna. takisto je fajn pristavit si ju ku gaucu, ked pozeram film, na stole mam pripraveny len zalozny uhlik a kliestiky
doviezol som si ju z vyletu do GB, kupil som ju v Manchestri v jednom malom obchodiku plnom fajok za 40 GBP. majitel vravel, ze je to rucna vyroba z Indie, ale neviem, co je na tom pravdy. rucnu vyrobu mu verim, ornamenty a vsetko su zaujimave, indiu uz menej
celkovo som s nou spokojny, ale asi kupim funnel alebo vortex. treba cez nu trochu silnejsie tahat, ako z tych malych prditok. mam podozrenie, ze uplne netesni - asi su nejake malicke spary niekde v tych spojoch v tele.
zvycajne si do nej nakladam Al Fakher, pripadne kombinujem s Nakhla, Al Ajamy a cistym ciernym tabakom. nahrejem si tri uhliky, dva hned polozim na kraje a po cca 40 minutach (niekedy dlhsie) si prilozim aj treti. fajka mi bezne vydrzi hodinku az hodinku a pol, to zavisi od kvality pouzitych tabakov. a mam pocit, ze v poslednej dobe sa uhliky ccobrico nejak skurvili, zda sa mi, ze horia slabsie a kratsie a hlavne sa drobia a maju taku podivnu aromu. ale mozno len trpim stihomamom