takze co vi na to prave som to v jednom etnoshope kupil z recesie akoze taku malu som ete nevidel myslite ze sa da z toho tahat a nahoou nechyba tam ten prstenec okolo krku kde sa davaju uhliky??
Lopuch113 píše:gratulujem ku kupe prave sa ti podarilo kupit krasne gongo urcene na fajcenie peknej travicky s vodnou fajkou to ma spolocne asi to ze sa aj do tohoto nalieva voda
//edit doplnam link ak by si to chcel dakto kupit
http://./shop/product/rasta- ... la---flasa
No tak ale da sa to pouzit aj ako veeeelmi mini vodna Ak je tam ete daka komplikacia okrem tej stability tak piste PLSPOtkan píše:teoreticky a komplikovane
stabilita ako pri vascine malych fajok bude zla a neviem ci by som teda setril a chcel stale kontrolovat a strazit/davat pozor ci mi fajka nepadne
Lopuch113 píše:no vies prerobit toto na vodnu fajku je zlozite to mas tak ako je rozdiel medzi autom a motorkou len stym ze ty mas trojkolku narozdiel od auta kde tankujes 50g tabaku za 5 € toja trojkolka potrebuje na rovnaku vzdialenost 1g travicky za 5 €
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia