zrovna dnes som na to pozeral, asi objednam a vyskusam, myslim ze je to len vysokoodporova cievka obalena nejakym matrosom ktory sala teplo a pomaly ho vypusta, presne tym z ktoreho su moderne kachle (tie aj funguju na rovnakom principe)
kemci píše:nejakym matrosom ktory sala teplo a pomaly ho vypusta, presne tym z ktoreho su moderne kachle
Moderne
Myslis keramiku ?
Neviem, ja tomu nejak neverim, neviem preco. Dajte urcite vediet. Ma hlavne zaujima, kolko sa to rozohrieva, aku to ma spotrebu atd...
Ale bez original uhlika to nebude ono podla mna...
stoji to tolko ako 10x 10 balenie 50tiek nakhla uhlikov v smokeshope co neni tak neskutocne vela
a tym modernym materialom som nemyslel keramiku ale nieco ine, co sa pouziva v modernych kachliach ale neviem si spomenut jak sa ten material vola je to na "T"
ale je to jedno kedze uz vieme ze ten uhlik je z keramiky
tu ide uz len o rozmery a vahu toho "uhlika" - podla tych fotiek to je celkom male, manipulacia s nim by bola zaujimava a alobal je na fotke celkom nizko => mozno je dost tazky... chcelo by to dakeho obetneho baranka.... inak to je imho super napad...
Je to cele hlupost s tymi stromami.
Na to aby ten uhlik vytvarovali ? Treba teplo, a ako ho ziskali ? Palenim uhlia. Ked tavili zelezo do drotiku, zas palili uhlie a ropu aby roztvili kov vo vysokej peci ;) A nakoniec, ked to date do zastrcky, tak to uhlie, uranium palia niekde inde :(
Takze rozhodne sa na to nepozerajte ako, ze setrite zivotne prostredie !
nikede som cital ze uhlik ma 300 stup[nov celzia, ale neviem ci brikeda, rzu alebo co, a neviem ci je tato informacia 100% spravna, len viem ze som to niekde zahliadol