ale nie... mne ide husty dym aj pol hodku (mam novu fajku, pri tej starej to nebolo tak dlho) ale moj postup je klasicky akurat ze tabak uplne roztrham na malilinke kusocky a uhol hodim do stredu, ked ho posuvam po okraji tak nie je tak husty dym (pri tej starsej bol, tato je ina-o nieco vacsia) a nepouzivam cocobrico prirodzene!
a sorry nemohla som si tu poznamku odpustit (nic v zlom dufam ze sa bavime vramci srandy)
mozno mas len prilis plytky kotlik.. ja som mal na svojej povodne taky plytky plechovy, ze som tam ledva mohol dat tabak.. som kupil hlboky keramicky a teraz sa mi zda, ze ide aj viac dymu.. a pravdaze aj dlhsie vydrzi a nepali sa
Fajku mam novu, kotlik sa mi zda docela hlboky, nie az moc, ale ani nie plytky. Tabak tiez "roztrhavam" i ked nie uplne na male kusky, skusim troska viac potrhat, aby sa lepsie zahrial aj spodok.
Draha Queen, uhlik bol zapaleny, lebo mi padol a kamaratovi prepalil "troska" koberec...kua
Ja som dával naposledy čistú mätu v Emire v KE, dvaja s kamoškou sme dali a asi po 40 minútach nám tak iebalo, že sme už nechceli ďalej fajčiť a dosť hnusné stavy boli vtedy Je to silné kafé, čistá mäta...
Naposledny ananas.
Ale inak odporucam LEKORICU. Neviem ako sa to vola po slovensky,ale je to ta vec co sa pripava do pendrekov a spolu s jahodovym dzusom Cappy je to lahoda.