skoda, ale zatial to vyzera, ze je dost malo "aktivnych" clenov.. alebo apson takych co by chceli ist na nejaky zraz.. som cakal, ze v kosiciach sa nazbiera viacej.. no som zvedavy jak to bude v ziline no..
Jj, ale zraz je o tom ze sa stretnu ludia aj z dalekych kutov Slovenska , nielen z miest kde byvaju....tak to ale asi az v buducnosti.
Ja len chcem vediet ci tu niekto je z okolia ZA ;)
EDIT: toho smajla som si az teraz vsimol ze to su zalubeni :D :D :D
Som myslel ze je to "party fajcenie" :D
Naposledy upravil Fizzy dňa Str Júl 23, 2008 9:09 am, celkovo upravené 1
tak ak sa ma cestovat tak by sa zislo mozno aj na noc, nejaka akcia, chata alebo nieco take. Ved nebude niekto cestovat 100 a viac km len nato aby si na dve hodinky zabafkal, nie?
Ale ak je niekto z blizka tak kludne po robote mozeme zajst do parku (v ZA som este ne verejnosti nefajcil) a pobafkat.
Takze otazka znie:
Kto je za chatu?
Kto pride len tak pocas dna?
zarobit? alebo zrobit?
tak to je v poho...zo ZA je nas tu pomenej, zatial, ale tak ja by som zavolal taky niekoho. Kosicania uz maju priblizny termin stretka tak co, navrhneme si aj my nejaky termin? Mne to vyhovuje tak po 10. auguste. V tyzdni po 16tej.... ;)
Dobry napad, ale to sa skor rozobera v teme "Ake festivaly idete navstivit" ci ako to nazvali.
Ale prave kukam ze cely august mam vikendy obsadene, cize v lete som dostupny iba v tyzdni :(