od Maki » Sob Apr 02, 2011 11:04 pm
mal som slabu chvilku ocividne... momentalne iba krutim hlavou a normalne ho lutujem... alebo skor jeho rodicov...
na chvilku sa znizim na jeho uroven... vopred sa ospravedlnujem za dalsie chvilkove zlyhanie
ty k***t vypiceny nedojebany, mam zavolat tvojmu otcovi nech ta dorobi este? ocividne ti totiz nieco chyba... naco ti je kurva nejaky ban? ked tu uz nechces byt tak sa neprihlas jednoducho, nezadavaj do browsera link "vodne-fajky.sk" a je to.. uz som ti to raz pisal... ale teba to ocividne bavi robit zo seba debila a vsetkym naokolo zvysovat krvny tlak... keby datum tvojej registracie bol 1.4.2011 tak ta beriem ako nejakeho trolla, ale to bohuzial nieje pravda...
koniec zlyhania...
ad admini... aspon vidime, ze s tymto forom treba daco robit ak chceme aby bolo akotak seriozne - 2 admini co sa tu 2-3 dni ani neukazu, forum stagnuje, ked som vam pisal pred hadam uz rokom ohladom prechodu na phpbb3 a nejakych vylepseniach atd, tak ste to hnali obaja dostratena iba... pokial viem, tak toto je jedine slovenske forum o VF a vy sa tu o to vobec nestarate...
If RAP is music then BALD is a hair color