od sekki » Sob Júl 18, 2009 1:13 pm
tak nieco k tomu sitku no podla mojej mienky sa to da pouzit dvojako mozno trojako to sitko je take vypukle cize ked ho obratite tym vypuklim dolu smerom na tabak a date na to este alobal da sa to vyuzit ako ten patent medzikruzok je to ale mensie no druhy sposob je otocit vypuklim hore a rovno na to polozit 40mm uhlik zabere to sice celu plochu dierok ale parada vcera teda dnes skoro rano okolo 1 som fajal oboma sposobmi ale lepsie mi islo cez ten druhy sposob bolo sice viacej popola v tabaku ale to nevadi isiel v pohode dym tabak sa vobec neprepaloval a korunku mozte naplnit uplne doplna asi by mi ten tabak vystacil aj na treti uhlik no to som bol uz dost unaveny a chcelo sa mi spat cize moja recenzia je taka, ze sietka sa oblati vyborne som citil chut aj dym isiel tabak sa neprilepoval dlho vydrzal je to jednoduchsie bere to menej vzduchu no ale pada celkom dost popol tam sice menej ale pada cez otvory cca 2-3mm takze prejdem radsej na kokosaky :) keby este niekto dalsie otazky kludne sa spytajte