a seru ma daktori useri co sa snazia nahrabavat prispevky a pisu take picoviny ze sa mi az rozum zastavuje ked to citam kua to nevite porozmyslat skor ako napisete picovinu ? a garant nic v zlom ale fakt polovica tvojich prispevkov je cisty spam a poslal by som to to certa ani by si nestihol povedat nakhla a cco pises ze HULK pise este viac keketin tak to ako mas pravdu ten tiez ma asi dennu quotu podla ktorej musi denne napisat 50 postov a potom to ak aj vyzera jeden post vetia keketina ako druha kua bit strielat kastrovat a tabak vam zamknut do skrine a mozno potom nebudete pisat keketiny ale to ze som sa zviezol teraz na vas dvoch neznamena ze sa tu este vam podobny nenajdu ale tak vy dvaja este proste.... takze chalpci nepiste kazdu keketinu co vas napadne ale tak torcha aj realne rozmyslajte a este ma aj posrata fyzika sere 4 dni nespim ze sa ju ucim ako chuj a ten debil taky priklad sekne ze sme cumeli na to ako na zlateho kona kua vraj planety sa pochybuju po ekliptyckych kruzniciach a 1.1.2079 o 00:00:00 su zem slnko a mars v jednej rovine ze kedy budu zas v jednej rovien? ked pozname za aky cas obehnu slnko a to chcel aby sme napisali presnu hodinu a datum kua ako taku picovinu som v zivote nevidel kua a to by ma nesralo keby som sa kua aspon nezasral cely tyzden ze som ratal posrate priklady a on jeben taku picovinu ze by som ho do riti nakopal a hodil buzerantom nech ho rozjebu ako sirotu kua

a mna seree ze mi dochadza tabak pomali a aj uhliky ma us len 2 a sere ma eset to ze neveim kolko budem mat % z monitora a sere ma zopad osôb a to je asi setko nic ma uz nenapada a ba ze sere maa ze neviem co zajtra budem robit
le tak nebudem uz pisat somariny no ale hulka som tu riadne dlho nevidel a to ked on pride tak ina spust setky temi blikaju 
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 8 hostia