Off-topic

Diskusia o všetkom len nie o vodných fajkách

Moderátori: remus, wladas

Poslaťod mareksk » Štv Apr 30, 2009 8:29 pm

jj to je pravda to sa na taku moses len kukat max s xutou na sex ale jako nic vac :D a ja mam akurat 16 za xvilu a kamos tes co ma 16 chodil s 13 abo 12 myslim ze s 13 rocnou ale aj to bol dost rozdiel si myslim jako ta baba nevyzerala ze ma 13 vyzerala starse ale us sa s nou rozisiel a myslim ze vjem aj preco bo sa ta baba spravala ete dost ako dieta a to je prave to ze te baby vyzeruje nekere aj ze su starsie vyspelejsie ale len z vonka a v nutry su to ete male deti ... :D tot moj nazor :D
mareksk
Light

Poslaťod garant » Pia Máj 01, 2009 8:19 am

no ja mam 15 hej? a zo 14 rocnymi babami pohode akoze chodim voon a tak ale 13 rocne baby co su tak tie nemusim aj ked us zacinaju byt pekne ale spravanie strasne primityvne a nie este 13 rocna z 20 rocnym :mrgreen: to us fakt nepochopim
92% teenagerov si myslí že Hip-Hop je hudba, ak patríš medzi zvyšných 8% ktorí vedia že niečo ako Hip-Hop hudba neexistuje, jedine tak rap, daj si túto vetu do podpisu.
garant
SHISHA KING

Poslaťod NefroniK » Pia Máj 01, 2009 2:17 pm

No ja som pocul od dievcat, ze mlade preto chodia zo starsimi, lebo dievcata psychicky skor dospeju, takze ked napr. chodi 16 rocna z 19 rocnym tak su vraj na tom rovnako "normalne" v hlave :D Mne sa to ale velmi nezda aj ked sa to vravi normalne ze tak to je no. Ale je tu samozrejme aj ta moznost ze sa citia pred ostanymi ako kralovne ked maju starych :D Teda kym 16ka nema 30 rocneho pravda ... :mrgreen:
NefroniK
Light Star

Poslaťod garant » Pia Máj 01, 2009 2:24 pm

moj stryko ma ties o 10 rokou mladciu zenu :r a to ze dievcata su vyspelejsie je to pravda ale vyrovna sa to v 16 alebo 15 udakoho v 17 kazdy inak dospieva takze 22 rocny a 14 rocna urcite niesu rovnako vyspely :mrgreen:
92% teenagerov si myslí že Hip-Hop je hudba, ak patríš medzi zvyšných 8% ktorí vedia že niečo ako Hip-Hop hudba neexistuje, jedine tak rap, daj si túto vetu do podpisu.
garant
SHISHA KING

Poslaťod mareksk » Pia Máj 01, 2009 2:43 pm

jj toto je fakt pravda ... sak ked sa kuknes ked chodi 30 rocny s 20 rocnou tak to je f poho celku ale ked 20roc. so 10rocnou abo 13 tak to je rozdiel a dost velky si myslim. a s tym dospievanim je to pravda ale aj tak radsej si pockam tak ked budu mat baby kt sa mi pacia napr a maju len 14 abo 13 lebo aj fyzicky su vyspelejsie v tej puberte no tak radsej si pockam kym budu mat tak 15 aspon ... ptm aj keby si ju prefikol a ked by us mala tych 15 tak to sa mi zda ze je aj legalne :D:D
mareksk
Light

Poslaťod garant » Pia Máj 01, 2009 2:46 pm

jj od 15 mozes sukat kolko chces :mrgreen: a proste na nasej skole to je tak ze vecina 8smacok total kurvy hej 14 rocne :lol: a 9taci myy hej tak unas zas skoro nik neni cisty od drog ale nase baby mozno 2 co niesu panny
garant
SHISHA KING

Poslaťod mareksk » Pia Máj 01, 2009 2:50 pm

hh tak to mate haluznu skolu som sa vypraval s jednou KAMOSKOU ... kt mala 13 myslim abo kolko a bola 7. a hovorila ze ucitelka sa pytala na nejakej hodine ze kdo z bab v tej danej triede us neni panna nwm kolko je tam bbab v triede ale ze 4 z nich sa prihlasili ze nejsu ... takse ked pripocitame ze aj te kt sa hambili tak cca 5 z jednej triedy kde mose byt tak cca 12 bab skoro polovica us mali sex :D
mareksk
Light

Poslaťod garant » Pia Máj 01, 2009 2:53 pm

nas sa ties pytala ze kto ma skusenosti s travou a ties seci hore ruka ale ked aka je veta podla zlozenia nik sa nehlasi :r boze moja sestra ma ties zachvilu 13 us bude mrdat z mojimi spoluziakmi ale to sa dufam nestane :lol: to je asi taky trend teras sukat cim skor a aj moj spoluziak v 13 mal sex ale to je taly vymel ze doteras je v 7 :r
garant
SHISHA KING

Poslaťod mareksk » Pia Máj 01, 2009 3:01 pm

tak ja si radsej pockam na nejaku peknu jebacku a ne tot s hocikym hnet jebat len preto ze aby som sa s tym mohol chvalit :D
mareksk
Light

Poslaťod Mardy » Pia Máj 01, 2009 3:31 pm

Mam kamosku co ma 16 a chodi s 19-rocnym a nevidim v tom nic zvlastne, nie je tam az taky rozdiel si myslim tie 3 roky(a je caja cize... :lol: ). Co sa rozumovo tyka, myslim ze su na rovnakej urovni, ale hlavne mozem povedat ze mysli na vsetko mozne kedze si toho v zivote fest vytrpela(za posledne 2 roky jej zastrelili vysnivaneho sraca ktory byval o dom dalej jak ona, kamaratka jej zomrela, v skole tiez nie je nejak extra oblubena cize...).
S vodnou fajkou som sa po prvy krat stretol v Egypte, a odvtedy som vyznavac kultu vodnych fajok :D Minä puhun vähän suomea :)
Mardy
SHISHA KING

Poslaťod garant » Pia Máj 01, 2009 3:34 pm

to je us ine ked 16 rocna co vie co je zivot a 19 rocny ale ked 22 rocny a rozmaznane decko :o a 3 idealny rozdiel podla mna a ked maju obaja nad 20 tak dotych 5 rokou sa da uuplne pohode
garant
SHISHA KING

Poslaťod mareksk » Pia Máj 01, 2009 3:58 pm

podla mna je 2 ideal rozdel a nad tych 20 us je to nekedy aj 10 v poho podla ludi myslim si ... :D
mareksk
Light

Poslaťod NefroniK » Sob Máj 02, 2009 12:16 am

Moj ujo ma tak isto o 10 rokov mladsiu zenu, nie je to ten isty? :r :cha
A sex je "legalny" od 15 ved aj preto sa obcanak nazyva tiez jebaci preukaz :lol: :mrgreen: :lol:
No proste ... kazdy jak sa mu paci, ale myslim ze 14ka a 17 rocny sa este celkom da, potom uz s 18 rocnym to velmi ee. Do tych 14 by sa to malo pohybovat tak +1 rok, lebo uz aj ked mas 15 tak ti pripada 13 rocna mlada, aj ked je neviem jaka ... :z:
Co som tym chcel povedat ze je to vlastne jedno aky je rozdiel, koniec koncov moze byt zena starsia ako muz :mrgreen: Len v -násť nedospelych vekoch su tie vekove rozdiely na zamyslenie no, osrať :r
NefroniK
Light Star

Poslaťod Semtexko » Sob Máj 02, 2009 7:48 am

tak to uz je ina kava garant a vy co tu howorite 8macky a uz niesu panny ta kde ja ked som bol 8mak 9-tak ta to viem ze sme vsetci este boli ako trieda bo sme boli taky dobry kolektiv...a drogy ta kde....alebo ozierat sa fajcit sme sice fajcili ale ta schovavali sme sa tak ze do lesa atd ne ako teraz 13 rocne deti spyte v meste...noo ale co uz asi sa to uz zmenilo....hehe prave ked teraz toto pisem mi zasvietilo na pokeci ze prisla ta dotycna heh viete ta 14 ::D:D:D heh no nic ja len tolko viac ma nenapada este je skoro a vcera bola tazka noc:D
nikdy nebolo tak dobre, zeby nemohlo byt este lepsie :)
Semtexko
Medium Star

Poslaťod mareksk » Sob Máj 02, 2009 10:23 am

haha no doba sa meni a vecsina mladych tes teda tych kt dospievaju a chcu byt zaujmavy medzi ostatnymi tak us aj v 10 rokoch piju fajca a tak teda poznam takeho chalana ze ma 10 abo 11 a oziera sa a fajci jak pica ja som len kukal na to ze ja ja som prvy ras sa ozral as ked som mal 15 abo 14 nwm no :D
mareksk
Light

PredchádzajúciĎalší

Späť na Diskusia o všetkom

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia