ja som mal zatial relativne typicke veci.. ale raz som si objednal tusim ceresnu a dosla nam ruza.. teda aspon to tak vonalo.. strasne aromaticke az ma z toho skriabalov hrdle.. jak keby som fajcil vonavku
no...site admin...podla mna jasmin od nakhly je uplne uzasny...taky na jemne vecerne pobafkavanie idealny...u mna jednoznacne plny pocet ma...jedno z naj co som mal........
ja osobne neznasat taku tu tropic zmes od nakhly...taky cierny obal....s toho sa mi uz par ludi zgrcalo...a ani mne to nechuti....ale predpokladam ze tabak je pokazeny hoci som ho kupil nedavno este zabaleny....hmm....a este fakt neznasam mango....inak vsetky milujeeem...a hlavne mäta...proste mäta rulez
Vodna fajka ze jedinia zena...ktora ta nikdy nesklame.
ja mam teraz ten cierny mix(ktory dost ludi vychvalovalo ze aky je fajny,sladky) a nie je zly, ale strasne skriabe v krku a to robim kazdu fajku cca rovnako, vzdy zacne skriabat aj ked sa mi to u inych tabakov nestava.
S vodnou fajkou som sa po prvy krat stretol v Egypte, a odvtedy som vyznavac kultu vodnych fajok :D Minä puhun vähän suomea :)
cafte,
mal som uz visnu od Nakhly, ale ta bola fest ppici.. keby sa dalo niekde zohnat 250g dajte vediet..
ale co mam jasmin(Nakhla), tak nehovorim, ze je zly, ale je fest nevyrazny, strasne slaby.. s cim by sa to dalo asi pomiesat?
a u mna jednoznacne 1.miesto pomaranc, citron, mata
1) kokos El Mazag
2) cierny tabak (znacku neviem, bol to dovoz z egypta) - natrafil som na blby kus - strasny grc a 250g ficalo obratom do kosa
3) kava & cola od nakhly
dvojite jablko a broskina to bol taky humus este k tomu asi aj zle nalozena bola fuj nechutna vodna dnes a aj ten tabak postarski to us len zbytky som dal dokopy a do kotla:D
92% teenagerov si myslí že Hip-Hop je hudba, ak patríš medzi zvyšných 8% ktorí vedia že niečo ako Hip-Hop hudba neexistuje, jedine tak rap, daj si túto vetu do podpisu.