ako.. to som si nemohol nechat ujst :)))
no cem pochvalit adminov a moderatorov za dobru pracu na fore.. snad sa nam casom rozrastie a stane sa trochu aktivnejsie ;)
no treba zaspamovat:D a aj ja pisem prkotiny obcas aby som mal conajvoac prispevkov
92% teenagerov si myslí že Hip-Hop je hudba, ak patríš medzi zvyšných 8% ktorí vedia že niečo ako Hip-Hop hudba neexistuje, jedine tak rap, daj si túto vetu do podpisu.
chalani volna diskusia je otom tem je milion o com sa dapisat vselijake kktiny a tym si kludne zvysujte co chcete lepsie ako pisat pekna pekna ano t je super a taketo do tem
hm no moj nazor je taky ze zbytocne pisat prkotiny ak neni co napisat, len z toho dovodu aby niekto napisal co najviac prispevkov, aby to bolo preplnene forum prispevkami.
Pre mna nema vyznam chodit sem ak za den precitam 5x jednoslovne odpovede....radsej nieco poriadne co mi aj pomoze a poradi....aj ked osobne ja v ten moment nic nepotrebujem, ale tak mozem sa nieco priucit..chapete?! :D
No len chcem povedat ze niekedy je kvalita lepsie ako kvantita, chlapci
no len dakedy su us tie temi takpvediac uzavrete a proste neni ocom pisat casto tak sa sme pisu prkotiny ako napriklad teras to tu dost stoji denne par suchich prispevkov
no nechcem si davat 2 prispevky posebe a tak neviem ci vam to bude blikat ze je tu daco nove ale tak by som chcel poznamenat ze zachvilu tu bude us aj 10 000ci prispevok a forum sa daako rozbehlo alebo sa mi to len zdaa?
92% teenagerov si myslí že Hip-Hop je hudba, ak patríš medzi zvyšných 8% ktorí vedia že niečo ako Hip-Hop hudba neexistuje, jedine tak rap, daj si túto vetu do podpisu.