1. dobra kupa kuk inde 2. skus najprv pohladat informacie na fore az potom sa pytaj ked nieco realne nenajdes, je tu toho vela a chalani su dost alergicki na duplicitne otazky
Naposledy upravil serverka dňa Sob Máj 15, 2010 10:00 pm, celkovo upravené 1
Na odlozenie uhlika, oklepanie popola, odlozenie tabaku,kliesti a tak, na take drobnosti ktore idu ruka v ruke s fajcenim ;) Ale rozhodne nesluzi na oklepavanie cigariet!
S vodnou fajkou som sa po prvy krat stretol v Egypte, a odvtedy som vyznavac kultu vodnych fajok :D Minä puhun vähän suomea :)
Je potrebny k vodnici aj tarbus ci ako sa to vola?
Kupil som si uhliky Cocobrico nie su samorozpalovacie.....ako ich poriadne rozpalim?? mozem dat samorozpalovacie uhliky a ktomu bezne uhliky??
Tarbus nie je potrebny, ale zide sa. Kokosaky najlepsie rozpalis v ohni, pripadne na prenosnych varicoch,sporakoch alebo specialnymi tryskovymi zapalovacmi. Pripadne som uz cital o rozpalovani pomocou prenosnej tavnej pistole ci co to bolo.
S vodnou fajkou som sa po prvy krat stretol v Egypte, a odvtedy som vyznavac kultu vodnych fajok :D Minä puhun vähän suomea :)
Cisti si ju tak pravidelne ako chces ty, lenze od toho potom zavisi ako ta tvoja fajka bude vyzerat, ja osobne ju cistim po kazdom jednom pouziti a preto vyzera stale pekne ako nova ...
Myslis samoupchavaci? Ved to necistis, si vytiahnes stred od vazy a das dole korunku ... vazu preplachnes parkrat, stredom nechas pretiect chvilu prud vody a ta cast, ktora bola ponorena vo vazi oplachnes plus ja este oplachujem tu misku (ja ju mam ako sucast stredu, ta nie je odmontovatelna) ... a korunku takisto preplachnem a vsetko pekne do sucha utrem ... kedysi som ale oplachoval len vazu a zvysok som vytieral servitkami do sucha, ale odkedy oplachujem vsetko, tak je ta fajka udrziavanejsia ...