No ja som predchvilkou do bafkal NAKHLA Mata s Cherry NAKHLA.
Nestipalo, az dokym kamarat neprederavil alobal :(
Prijemna chut, sladka a mata do toho, super.
Inak skusal niekto tabak Margherita? Odporucam, taka cajova chut.
ja som mal tiez cherry nakhla.. a na vrch cerstva mata.. bola trochu vlhka taze som trochu dlho roztahoval.. ale prvych 15 minut bola pecka.. pekny dym.. ta mata vsak nebola az tak citit.. tabak je asi o cosi lepsi.. a ku koncu uz trosku zacalo skriabat.. pritom tabak sa nepalil.. neviem no.. este nemam taky skill
mimochodom.. ktora prichut je pdola vas najaromatickejsia.. ktoru najviac citit? teda okrem maty
Nie az tak davno som hulil banan+pistacia (viac bananu tam bolo), lebo pistaciu moc nemusim ale dako to treba minut ;) prekvapivo mi to celkom chutilo.
Vcera som zas skusal jablko+visna - asi som daco zle spravil alebo daco je s tabakom lebo dymu vela ale chuti ziadnej, a nehovoriac o tom ze mi nebolo vsetko jedno potom :)
Podla mna skorica je fajn. ale je fakt ze je skrablavejsia nez ostatne tabaky.
Dake tabaky sa daju kupit v auparku, hned jak vojde na pravo v takom etnoshope..maju tam toho dost. popripade normalne v smokeshopu sa da..maju uz 2 pobocky v BA..
Ten aupark by som skor bral ako "vecierku".
Je to tam predrazene, predavajuci maju nulove vedomosti o vodnych fajkach, jedina vyhoda je ze mau otvorene do deviatej, tak ked si spomenes ze nemas uhliky tak si mozes ist kupit ich super uhliky za 100 sk :)
ako bolo spemnute.. s tou skoricou je to fakt, ze dost skriabe..
ja som este minule pridal ku jablku zlty melon (som mal pomilene skatulky, mala ist povodne mata :D).. zistil jednu vec.. zlty melon nema nejako vyraznu chut zato pridava taku mliecnu jemnu chut a tusim aj dym ide vacsi..