ako pozerám v tej zasielke mas aj zvlhcovdlo...si s ním spokojný ? o tom vortexw uvazujem uz aj ja ... mno a ked si napísal recenziu tak si ma presvedcil .. a ako to je s tesnením?
Mya QT ma uzsie telo kde sa dava korunka a ten vortex tam s originalnym tesnenim nepasuje, no na moju druhu vodnu to pasuje v pohode a ked zoberem to tesnenie z vacsej vodnej a dam to na myu tak to pasuje v pohode. Treba proste taketo vacsie tesnenie http://www.hookah-shisha.com/store/pc/c ... Grom_L.jpg ale myslim ze na vacsinu vodnych to bude pasovat.
objednal som si aj ja vortex bowl, už došla, testujem, to špeci tesnenie zatial nemám ale improvizovane som to dotesnil alobalom ... moje zhodnotenie - je to určite lepšie, viac dymu a tak, ale mám pocit, neviem či je to tabakom ( al waha ) ale proste tá chuť sa proste po dákom čase "minie" a už to len dymí
ale celkovo je to lepšie
ja uz ju mam doma asi 2 tyzdne z vodne-fajky.eu a parada
dobre je ze som nemusel platit postovne lebo sa da dohodnut na osobny odber v BA petrzalka vlakova stanica
ziadne tesnenie nepouzivam a zatial spokojnost...akurat si vsimam ze ked dam vela uhlikov resp uhlik je uz cely cerveny (cocobrico) tak sa z korunky dymi ale pritom neskriabe