čaute ludia mam na vas jednu otázku mam doma takéto čosi http://uploading.sk/informace/obrazek/353tsfs/p9191978.jpg a neviem ako to pouzit ako ten kotol naložit ked je plochý a nemá tú priehlbynu a ci sa na to vôbec má dávať aj alobal... Pravdu povediac dostal som to v tunisku zadarmo a bolo mi povedane ze sa to pouziva ked fajči viacej ludi ..... Máte stým niekto skúsenosti. Ďakujem....
nato sa to podla mna urcite nenaklada a myslim ze jediny co bude vedet co to je natomto fore je potkan
92% teenagerov si myslí že Hip-Hop je hudba, ak patríš medzi zvyšných 8% ktorí vedia že niečo ako Hip-Hop hudba neexistuje, jedine tak rap, daj si túto vetu do podpisu.
ja mam take dva doma ked som kupoval fajku v tunisku som to dostal zadara k tomu , fajcit sa stoho neda da sa to pouzit max tak na ozdobu alebo ak ti beha pes popred dom tak ho mozes trafit stym
92% teenagerov si myslí že Hip-Hop je hudba, ak patríš medzi zvyšných 8% ktorí vedia že niečo ako Hip-Hop hudba neexistuje, jedine tak rap, daj si túto vetu do podpisu.
suhlasim s nzl ... asi najskor daju tabak na tento kotol a priamo nan uhlik ... im je asi jedno ako rychlo sa ten tabak spali a jake to je silne ...
ale ak by si si urobil nejake predlzenie ku kotliku - nieco ako kovovy kruzok.. potom utesnit, dat tabak, alobal, uhlik.. a mozno by to mohlo fungovat :D
Ceerova metoda sa mi pozdava..
Ale kedze oni udajne oblubuju zaghloul, co je tabak, ktory s amusi riadne spiect, a potom slabo dymi, ale chuti dobre, tak je mozne ze navrch daju zaghloul a na to uhlik..