Tak kedže ma maki vyburcoval pri aladin fatote že je krpata a nanič tak som hladal na nete nejaku väčšiu a hlavne rozkladaciu fajku do tych 55-6 cm...a našiel som. Fatotu som predal BlackBeretovi a ja som si ju kúpil. A músim povedať že ten rozdiel medzi fatotou a touto je fakt veľký.
Je to celmosadzná rozkladacia TopMark 22´´(aj keď som TopMarky spočiatku odsudzoval,zistil som že sú super) hadica Nammor čierna.
Naposledy upravil Flash dňa Sob Jan 15, 2011 4:10 pm, celkovo upravené 5
No nad tarbušom zlatej farby som uvažoval lenže nemam skusenosti s tými ktoré nemajú ten umelohmotný držiak ale iba kovový. Dá sa to počas fajčenia chytiť do ruky bez toho aby som sa popálil? A ohľadom vázy tak tá sa bude meniť onedlho len ešte niesom rozhodnutý akú.
hehe dalsi stastlivec s Heavy ale ako uz pisal potkan neni to bezny topmark
nednak je to cinska vyroba (zevraj) a za druhe kvalita materialu je uplne niekde inde oproti klasickym
tomu samozrejme zodpoveda cena
mozem sa spytat kde si ju zohnal ?
inac je zvlastne ze mas vsetky casti tela farebne uplne opacne nez moja heavy
wladas tebe vlastne môžem dakovať že som ju zohnal. Objednal som ju zo svetdymek.cz pretože som ju zhaňal dlhšie ale nikde ju nemali a až ked si sem poslal tu adresu na svetdymek.cz tak tam ju mali a odtial som ju vzal. Telo je inej farby preto lebo toto je akože modrá(iné farebne prevedenie ako tvoja) kde je váza modrá a tie dve časti tela ktoré nie su zlaté su také modro čierne.
Co sa tyka tarbusov s kovovym uchytom, nemusis sa bat, da sa bezproblemov chytit bez popalenia ;) Pripadne pomocou kliesticok na uhliky sa da tiez zobrat.
S vodnou fajkou som sa po prvy krat stretol v Egypte, a odvtedy som vyznavac kultu vodnych fajok :D Minä puhun vähän suomea :)
Ja sa tiez onedlho pripojim do rodinky :) Uz mam zajednanu rovnaku Topmark 22" heavy, ale so zelenou vazou. K tomu zelena hadica lizard. Ta uz je doma, aj odskusana. Zatial si ju neviem vynachvalit. Tak nech sluzi "heavy" vsetkym, ktory ju mate, a dufam, ze aj ja s nou budem spokojny ;)