ahojte chela by som si objednat zvlhcovadlo tabaku bez prichute aby som mohal dat na vsetky vedel by mi neikto poradit ci sa to vobec opati je potom hustejsi dym ? vdaka
Ak fajcis nakhlu alebo aj wahu(niektore su suchsie), urcite kupuj. Ja pouzivam melasu na kazdu nakhlu a zvyknem pridat aj na al wahu niekedy. Dymyvost sa zvysi o 100%! a vydrz tiez o dost.
glycerol casto nedavaju, ani nepredavaju. Teda, neviem ako u vas, ale tu vobec - mame tu pat lekarni, siesta este nie je otvorena - a nikde mi ho nechceli dat ...
ok tak ja asi objednam tu melasu a to je ako sprej alebo sa to polieva ? :D ..mam al-wahu aj nakhlu ale mam aj tabaky donesene z turecka a egyptu natie to nemusim davat asi co lebo tie su dost vlhke? aj ked bola by som rada keby tam bol husty ten dym
glycerol nemavaju lekarne oficialne v ponuke, oni to pouzivaju na miesanie niektorych liekov. U nas mi to predal (aj vysvetlil naco sa to pouziva, mily predavac :D) 100ml za 0,67e cca. Cenu pozeral v nejakom cenniku v PC, neviem ci to pozeral nakupnu cenu alebo co.
Cital som, ze sa tabak nalozi do melasy, necha odstat aj dva tyzde, potom sa fajci... Na par videach som zas videl, ze nalozili tabak, polial melasou a zacal rozvno tahat..
Oba kroky su spravne ? alebo nespravne ?
Diky za info..