mozno som to uz dakde pisal, mozno nie ..
ubalil som si vodnú v izbe ... krásna jahodová vôňa, veľa dymu, krásne krúžky a tak... keď som dobafkal, bol som ospalý, tak sio hovorím, nejdem vetrať, dobe to tu vonia... tak som zaľahol a spal... potom som si musel zbaliť jedlo, tak som vyšiel z izby.. došlo mi zle, útek na záchod ... nakoniec som sa len napil a ... Flash č.1 ... hlava v umývadle ... postavím sa, že prekrvím hlavu a ... Flash č.2 ... padol som rovno do vane, spustil som nohou vodu, bol som dobre mokrý ... potom som sa znovu postavil, prešiel som k okienku, že ho otvorím a nadýcham sa vzduchu a ... Flash č.3 ... letím k voľný pád k záchodovej mise
... mal som šťastie, že sa nič vážne nestalo... nikomu neodporúčam to skúšať doma, alebo hocikde inde ... mozog nemá dostatok kyslíku, takže sa (teraz) nečudujem, že sa mi to stalo ...
a iné... v izbe som si skoro prepálil stolík s posteľou - uhlík vypadol z pinzety ... potom dosky na terase - prevrhla sa fajka ... a nakoniec sa mamine podarilo zhodiť uhlík na stôl... hm, nejakým zázrakom ...