Moderátori: garant, remus, wladas
martinpn píše:tak doporučujem vám opláchnu? nádobu- vázu a telo fajky bo nikdy neviete kde sa tá fajka válala ?lauch-hadicu v ?iadnom prípade nemo?ete prepláchnu? bo by ste ju zničili
Mannishboy píše:martinpn píše:tak doporučujem vám opláchnu? nádobu- vázu a telo fajky bo nikdy neviete kde sa tá fajka válala ?lauch-hadicu v ?iadnom prípade nemo?ete prepláchnu? bo by ste ju zničili
coze? hadicu nesmiem preplachnut?ja som pocul totiz opak toho,no neviem?
martinpn píše:Mannishboy píše:martinpn píše:tak doporučujem vám opláchnu? nádobu- vázu a telo fajky bo nikdy neviete kde sa tá fajka válala ?lauch-hadicu v ?iadnom prípade nemo?ete prepláchnu? bo by ste ju zničili
coze? hadicu nesmiem preplachnut?ja som pocul totiz opak toho,no neviem?
telo je nehrdzavejuca ja mam medenne ale hadica je paierova elbo z koze vnutro hadica sa nemoze v ziadnom pripade preplachnut vodou
Teraz prisli na trh nove gumove hadice ktore sa mozu aj vodou ale je to novinka.
Mannishboy píše:uhh,tak dobre:)... pocuj,a co je s tym ladom?lebo na tom videu co tam je,dava iba lad...ci do vody treba davat lad?
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia