Zdravím,
nedávno som si obstaral novú fajku. Je to Aladin rada Evolution (Retro S), na ktorej je original dodávaná takáto korunka:
http://www.shisha-wasserpfeife.com/Alad ... lau-7-cm_1
Fajku som skúšal zarobiť asi 3 krát a ani raz sa mi to nepodarilo podľa mojich predstáv.
Predtým som mal maličku fajku z Tunisu, s ktorou som nemal väčšie problémy, a to som ani nevedel o zarábani fajky to čo som sa dozvedel prednedávnom na tomto fóre.
Teraz je však problém, že sa mi tabak lepí neustále na alobal a potom sa prepaluje. Myslím že do tej korunky sa ho zmestí relatívne málo, a aj tak sa pripaluje, aj keď sa snažím o dostatočnú medzeru medzi alobalom a tabakom. Dým je dosť riedky a chuť tiež nič moc - rozumej žiadna, akurát cítiť vôňu keď dym vyfúknem . Kým ju rozťhám strašne sa mi točí hlava. POužíval som RZU, ale aj cocobrico.
Použil som Grilovací alobal 1 aj 2 vrstvy.
Čo sa týka tabakov tak som dával Nakhla Vanilka a trochu mäty do toho ( tú mätu aj bolo cítiť).
Máte niekto skúsenosti s takouto korunkou ( resp. fajkou)? Myslíte že problém môže byť v korunke,alebo skôr robím chybu niekde ja ? Poprípade iný problém ?