ahojte vsetci som tu novy a rad by som sa podelil o moj darcek k mojim 17stim narodeninam od najlepsich kamaratov na svete ;) Ide o malu fajku jednovyvodovu dodanu s kefkou a samozrejme kliestami :) tabak som si dokupoval sam Plum od Sindbadu prvy krat som o nom pocul a viac menej ma sklamal asi to bude aj tym ze povod je nemecko :D samozrejme ze uz sa planuje nakup noveho tabaku a to Al waha kedze podla vas je to jednotka na trhu ;) taktiez co sa tyka vodnej velmi ma potesil dizajn a dymovost vzhladom na to aky je to vlastne drobec myslel som si ze neprekona sestrinu ktora je z Egypta a ma asi pol metra :D ale opak bol pravdou silna je dostatocna az na ten nestastny tabal co po 15min straca chut a citit iba cisty tabak :) Aj ked bohvie ci to nie je mojou vinou kedze este nemam ten spravny grif v rukach ale snazim sa poucit :) nejake navrhy? moj by bol asi lepsi alobal a hlavne tabak kedze kvlaita alobalu = Tesco a tabak mi tiez pride TESCOvy :D :D ale hlavne to bude tym ze je skoro suchy ziadna melasa a sacok tiez nie je 100 percentne vzduchotesny :) co sa tyka kotla je dost drobny neviem posudit ale ked som dal sestrin tak tam trosku plaval a obaval som sa ze netsni tak ako by mal :) Pripadne otazok hlavne napadov ako si zlepsit dymenie prosim piste :) Co sa tyka veku... ehm... kazdy nejak zacinal ale nefajcim cigarety co je o dost vacsie plus a hlavne rodicia uz vedia co fajcim (tabak of course) ale hlavne vedia ze nie som debil aby som sedel od rana do vecra len pri vodnej aj ked niekedy by nebolo na skodu :)