Oproti AF by som povedal, ze lepsi dym, ale chut je o cosi slabsia podla mna...oproti Nakhle je o 1000000000000% lepsi :D Nakhla je odpad z mojho ponimania
S vodnou fajkou som sa po prvy krat stretol v Egypte, a odvtedy som vyznavac kultu vodnych fajok :D Minä puhun vähän suomea :)
ehm ano potom som si to uvedomil ze mozno som odpoved trosku prehnal....ale ak si mal skusenost s Nakhla Mizo tak pochopis....pretoze Mizo a obycajna Nakhla to je brutalny rozdiel...brutalny
podla toho co som cital si to predstavujem asi tak ze premyjem 2 krat teplou vodou...dam to na daky plech a pockam kym to uplne nevyschne a potom dam melasu ...dam to do sacku pekne postlacam aby tam nebol vzduch a melasa sa koncentrovala dotabaku....to dam do dakej pixle...a teraz neveim !!!ci to dat do chladnicky alebo nie!!!
a za 2 tyzdne dozvuky hura :D
Mna elements vobec nechyta na tocenie, a je zazrak ked vobec AF lebo poslednych par mesiacov sa mi to nestalo. Elements su dobre, az na par kuskov maju menej vyraznu chut ako AF ale dymyvost a vydrz su identicke. Ale aj tak mam ocosi radsej AF kvoli tej chuti
ktore elementy maju podla vas menej vyraznu chut?...a naopak ktore patria k TOP tabakom?.....akurat som nalozis Sweet Cherry a Blue Breeze tak som zvedavy
22e ale tam boli aj tesnenia posta vortex a 2 elementy....ale ide o to ze tam bol slovensky papier setko po slovensky....vyzeralo to doma vytlacene.....ale tak tabak bol dajme tomu rovnaky...zvedavy som velmi....kedy zvyknete uz skusat?
teraz som nechcel nic zle proti . lebo fakt mam dobru skusenost...s typkom som dokonca telefonoval....pekne vsetko doslo na treti den bez problemov...
ono to asi bude tym ze (neviem ci on ale niekto urcite) je oficialny dovozca a tym padom prebaluje do SK baleni....cize si vytlaci nove obaly a tam je setko pisane po slovensky....len ten obal nevyzera tak kvalitne...zato mi to prislo trosku divne....
pockaj stimbi??? vsak ten ich nepredava
teda aspon o tom neviem
ja som kupoval v sultana a odtialm mi pripadal obal originalny od vyrobcu ale samozrejme so slovenskym textom
jj stimbi ale s tym ze iba cez mail sme komunikovali na stranke to nema zatial.....tak uvidim....kazdopadne melasa bola prava....to si len tak doma nevyrobi taku chemiu :D