Ahojte chcem sa spytat ako je to s tym ochutenym tabakom ze ked pridem do shopu tak mi tam daju napr pomarancovy tabak tak to je aky ze ci tam netreba melasa a ze ci to bude ine ako suchy tabak s melasou
ked si kupis ochuteny tabak znamena to ze je to tabak s melasou ta melasa je totiz to prichut.. kebyze nemas melasu tak fajcis normalny tabak popripadne nejake bylinky ak by si si tam prdnul ale inak nie :) ak dobre pisem tak je to takto proste tabaky do VF ochutene su tie z melasou a tusim tabaky bez melasy tie ciste tabakove supy sa v EU ani kupit nedaju ;)
proste
Tabak do VF = obyc. tabak + melasa
niekedy sa pridava extra melasa ak jeten tabak suchyako napr obycajna Nakhla....
suhy tabak to sa dava do cigariet....alebo napriklad Elements tabaky ale o tom uz v inej teme
Si si kúpil asi tabak na šúlanie - cigaretový, cigarový, do "fajky"..
Vypýtaj si normálne tabak do vodných fajok. Väčšinou balený po 50gramov, silne to voní už "z metrovej vzdialenosti"..
ale ja viem co je to melasa . Ja som si tam vypítal normalny tabak do VF a ona mi dala taký balíček na ktorom bol nakresleny banan ale cisty tabak aj vonal tak ale bez melasi
mozno nejaka chyba ak si si kupil banan podla toho co hovoris a naozaj tam bol len suchy tabak, mozno sa stala nejaka chyba pri baleni alebo neviem si to inak vysvetlit.. skus dat radsej fotku :)