Zdravim, podobných tém ako MED DO TABAKU alebo GLYCERÍN tu už je síce viacej, ale všetko len samostatne. Preto by ma zaujímalo či už niekto z vás súšal doma vyrobiť zvlhčovadlo tabaku. Základné veci čo by malo obsahovať ako med, melasa a glycerín mám doma. Ak by ste náhodou vedeli čo a v akom pomere sa tam nachádza dajte prosím vedieť.
btw - ak to malo byť medzi témami Tabaková kuchárka, tak sa ospravedlňujem.
Zatial budem rád ak to bude mať aspoň nejaký taký všeobecný účinok. Ak by to splnilo moje očakávania, tak by som sa snažil poriešiť aj tento problém. Ale zatial od toho moc nečakám. Ak by si chcel vyskúšat, tak na našom trhu by mohli byť nejaké extrakty, koncentráty pripadne pre vôňu, potravinárske arómy.. Možno by stačil aj nejaký silnejší sirup ako je Monin napríklad. Ale to neviem či by nejak výrazne pomohlo. Každopádne vo váze sú velmi chutné. Aj Molamix obsahuje určitú časť vody, tak malé množstvo by až tak uškodiť nemuselo. Snáď..
Tu by mali mať aj rôzne príchute ale je to skôr veľkobchod a ceny asi tiež nebudú najnižšie. Ale obchodov je takých viac. No keď sa všetky tie náklady spočítajú, tak si človek môže rovno kúpiť ochutený Molamix :/
Keď sa to takto vezme a plnilo by to svoj účel, tak sa to určite viac oplati :) len také množstvo je aj docela zbytočné zarábať. Alebo kto vie ako dlho by to vydržalo.. A inak glycerín si kde kupovaľ prosím ťa? Lebo ja kým som to zohnal tak som bol docela na nervy.. Majú to asi tak v jednej lekárni z dvadsiatich.. A aj to bolo 100 ml za 2 € :/