od Maki » Uto Feb 01, 2011 11:43 am
1) flash chyba ti tam hodnotenie 5... ale to je jedno...
no a teraz k tabaku... kedze salec si nasiel suknu, tak posledny mesiac je skoro nemozne od neho kupit daky tabak :D tak som nabehol do trafiky a pohlad mi padol na tu vsetkymi vychvalovane MIZO... tak reku ze ho skusim... a nikdy som viac nelutoval kupu tabaku
prisiel som domov, otvoril krabicku, sacok a ovanula ma "vona" - akasi zmiesanina nejakeho pofiderneho hrozna a grcky.... no skoro som sa zgrcal sam..
co sa tyka vyzoru.... nahrubo nasekany, vela vela bordelu, plavajuci v melase... takto si teda "premiovy" tabak rozhodne nepredstavujem...
no tak som to nalozil s protichodnymi pocitmi a ani to ma nepotesilo...
chut: otrasna, chutilo mi to presne tak isto ako El Basha Grape(co je ta najodpadovejsia rada nakhly)... vobec sa to nepodobalo na hrozno od Al Fakhera, cize tazke sklamanie...ten tabak bol miestami nechutny, miestami bez chuti a miestami prepaleny ako svina... a to som ho nakladal opatrne...
dym: sklamanie dalsie... pri 5 minutovom nahriati korunky potreboval tento tabak este 5 minut aktivneho roztahavania, co pri AF je dobrym zvykom 2x bafnut a idu krasne kudoly...
vydrz... klasickych 80-90 minut pri jednom kokosaku...
verdikt: otras, hnus a sklamanie... MIZO Grape uz nikdy nechcem... MIZO ako take - mozno este tomu dam sancu, ale svoje peniaze za to davat nemienim.... 3/10
If RAP is music then BALD is a hair color