nooo my sme mali seliake...ale jahodovy sa nam pacil nejvic..neviem cim to moze byt ale mali sme jeden ten jahodovy tabak dovezeny z tunisu a chutil vyborne(tej istej znacky) ale ked sme kupili na slovensku ten isty len na tom boli slovenske nalepky ze fajcenie skodi zdraviu a tak, tak chutil ovela menej..chut bola ovela menej vyraznaa nebol taky dobry...cim to moze byt???
David091 píše:ako dlho vydrzi zhruba jedna ta 50gramova davka? alebo je to na jedno pouzitie? dik
zalezi aky mas kotlik ja mam maly a to mam tak na 10 polhodinovych hodinovych fajceni akos a podari a ako dam velky uhlik vela tabaku nedavam o ked dam vela vrch mi zhory a spodok nie je to skoda
aky je ten kokos?
lebo by som ho chcel skusit no hovoria ze je hnusny tak neviem no...
a este sa chcem opytat na vanilku a broskynu-tam som zas pocul chvalu
diktak to asi skusim len v leviciach co je bar kde maju VF tak hovorili (casnicky) ze kokos neije dobry a aj tu na fore to niekto hovoril ze nebol dobry ale to bl al waha a nebol asi pravy
tak sa skusim opytat aky tabak tam maju a vyskusame[/u]
kokos je fajny ak ho s niecim zmiesas. Samotny kokos je z tych silnejsich a ked nie si nejako extra fajciar moze sa stat ze ti nebude chutit...Kamosom co len obcas fajcia (aj to len VF) tak z toho nebolo najlepsie.
Odporucala by som ho s mliekom a ladom vo vaze ;)
tak neviem ako je to s tou silou tabaku ale mal som visnu 2 krat za sebou a neboloto take zesila
skor som to citil iba trochu
pochopil som to zhruba tak ze VF je iba o haluzi s tym dymom